Designing Spaces for Ferndale on Republic

When we were approached by the architect for this project, we were inspired and created this stylish and fresh look for the newly upgraded and extended mall.

The start of the
journey

The architects were specific in what they were looking for and the journey to the end product was easily accomplished once the finer details were sorted out.

The design
solution

In line with this fresh approach, we suggested powder coated mild steel for the base of the benches with timber cladding for some sections of the specific unit that formed part of the total station. Various unit sizes were produced to create the different stations with the higher planter functioning as a focal point. Separate standing bins with laser cut detail on one side and a logo on the other side enhanced the different colour plates while stainless steel lids completed the bins.

The final
touches

Bringing all of the aforementioned elements together provided a stylish, fresh looking and functional addition to this mall.

Let's create something
great together

Like what you have seen so far? Chat to us about how we can transform your space into something exceptional. 

General Inquiries

08613 BADEC (22 332)

sales@badecbros.com